Hof Hoorneman Bankiers is een investeringsbank die gespecialiseerd is in waardebeleggen. Hof Hoorneman zoekt unieke waarde in de manier waarop het vermogen van de klant beheert. Daarnaast biedt Hof Hoorneman breed gespreide beleggingsportefeuilles en specials aan vermogende klanten. Daarnaast wordt er ook diverse toegankelijke beleggingsopties aangeboden voor iedereen die vermogen wil opbouwen.  Hof Hoorneman behaalt uiterzonderlijke beleggingsresultaten en zijn trots op het hebben van een zeer duurzame relatie met de klanten.

Lanceren van een app

Hof Hoorneman wilde de dienstverlening aan de klanten verbreden door het lanceren van een mobiele app. Voorheen had de vermogensbeheerder een website en een MyZone voor bestaande klanten. Met de  mobiele app wil Hof Hoorneman zijn klanten nog meer inzicht en service bieden. Met als doelstelling om in eerste instantie de diensten van het bestaande klantenportaal op een native mobiele manier aan te bieden en tegelijkertijd toekomstbestendig te zijn. 

Virtual Affairs is gekozen vanwege de aanbevelingen van hun partners, hun bewezen staat van dienst en hun kennis van zaken. Lees de rest van ons succesverhaal in onze case study.

Lees onze case study