Famed is sinds 1988 een financieel dienstverlener in de zorgsector en marktleider in omvang. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties neemt Famed de tijdrovende zorg over de financiële administratie van zorgaanbieders uit handen. 

Waar het gemiddeld 57 dagen duurde voordat een zorgverlener een factoringovereenkomst met Famed had getekend, is het nu mogelijk om deze factoringovereenkomst in slechts 7 minuten te hebben. De unieke samenwerking tussen Famed en Virtual Affairs heeft deze digitalisering mogelijk gemaakt. Een grote stap voorwaarts voor zorgverleners; naast de enorme tijdwinst is de nieuwe methode veel efficiënter, veiliger en minder foutgevoelig.

Onze expertise

De laatste 30 jaar was het onboardingproces van Famed handmatig en tijdrovend. Accountmangers bezochten potentiële klanten met contracten die in de aanwezigheid van de accountmanagers en de stakeholders moesten worden ondertekend om de handtekening van de klant te verifiëren. Famed streefde daarom naar een sneller en efficiënter digitaal onboardingproces voor nieuwe klanten.

Famed is de eerste financiële dienstverlener in de gezondheidszorg die zijn klant onboarding proces heeft gedigitaliseerd. Virtual Affairs is gekozen vanwege haar ervaring in digitale onboarding voor consumenten en zakelijke klanten. De expertise in zowel onboarding als in financieel en juridisch complexe processen maakte van Virtual Affairs de ideale partner om een bijdrage te leveren op strategisch niveau.

Lees onze case study