Our work tells our story

Geen woorden, maar gewoon doen! Als team, maar wel met je eigen verantwoordelijkheid en bijbehorende vrijheid. Iedere dag weer nieuwe dingen leren in complexe online projecten voor klanten als Rabobank, Knab, Nationale-Nederlanden en Binckbank. Klanten wiens wereld razendsnel verandert. Waarbij niemand weet hoe deze wereld er morgen uit zal zien. Digitale vernieuwing met bewezen oplossingen voor banken en verzekeraars.
Combineren van onze ruime ervaring van de business en de digitale wereld. Dat is wat we doen met 100 collega’s in Amsterdam, Sofia en Zürich en dat is waar we dankzij onze collega’s goed in zijn. Complex en iedere dag leerzaam. Maar ondanks de complexiteit met een team van mensen dat echt hun vak verstaat, waardoor we alles voor elkaar krijgen! Dat is ons verhaal, we zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Your story at Virtual Affairs

Als accountmanager bij Virtual weet jij precies wat er bij onze klanten speelt en ben je hun aanspreekpunt. Hierdoor kun je inspelen op mogelijkheden om onze diensten verder te brengen binnen de organisatie. Heeft de klant een probleem, dan kom jij met een oplossing. Of nog beter, jij bent de klant een stap voor en ziet kansen om zaken te verbeteren voordat de klant erover na heeft gedacht. Je werkt op strategisch niveau in een ervaren Sales team. Niks laat je aan het toeval over. Je werkt dan ook vanuit een doordacht en strategisch accountplan waarin je precies in kaart hebt gebracht wie de belangrijke stakeholders zijn.

Je vervult een prominente rol in de te realiseren omzetgroei en de uitbouw van onze positie bij bestaande klanten. Naast het afsluiten van nieuwe contracten is ook het uitbouwen van het relatienetwerk op CxO niveau essentieel om op langere termijn onze ambities te realiseren. Met jouw inhoudelijke kennis en commerciële ervaring ben je zelfstandig in staat om de relaties met onze klanten structureel op een hoger niveau te tillen. Jij weet wat er binnen de wereld van banken en verzekeraars speelt en welke producten hot zijn. Tijdens het verkoopproces werk je nauw samen met de solution consultant, architect en projectmanager om de klantwensen te vertalen in pragmatische en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Tijdens de implementatiefase ben jij het commerciële aanspreekpunt voor onze klant en bouw je de relatie uit met het oog op nieuwe, toekomstige mogelijkheden.

What's your story

Als ervaren accountmanager open jij deuren. Relaties onderhouden en uitbouwen, dat is jouw kracht. Je werkt zeer klant georiënteerd en bouwt relaties van morgen, die vandaag omzet opleveren. Het schrijven van kwalitatief goede offertes is voor jou geen probleem. Klanten voelen zich prettig bij jou, omdat ze weten dat ze altijd kunnen rekenen op een sparringspartner. Op het juiste moment stel je kritische vragen en doe je suggesties om zaken te verbeteren. Je bent op de hoogte van trends & ontwikkelingen binnen het klantsegment en ons dienstenaanbod. Kennis van op Microsoft gebaseerde toepassingen, zoals Sitecore, .NET, SharePoint, is net als kennis van adviessoftware, zoals Figlo en Ortec een pré.

Over Virtual Affairs

Voor ons kent de wereld van beleggen, betalen, financiële planning en verzekeringen geen geheimen. We weten welke online interactieconcepten echt werken, welke technologieën zich bewezen hebben en hoe gebruikers zich digitaal daadwerkelijk gedragen. Bij Virtual Affairs werken nieuwsgierige mensen die expert zijn in hun vak en het leuk vinden om ontwikkelingen op het gebied van technologie, bedieningsconcepten en online marketing te volgen. Wij vinden vrijheid belangrijk. Bij ons werk je niet van 9 tot 5, maar vul je je werkdag flexibel in. Samen innoveren we iedere dag om de beste te zijn in ons vakgebied.

Bianca Roelandschap kan je alles over deze vacature vertellen en hoort graag van je. Neem direct contact op: